ابزار منو ثابت

موسسه حقوقی وکلای مهرآفرین رجبی - مهاجرت کاری به آلمان
تاریخ : چهارشنبه 27 تیر 1397 | 03:41 ب.ظ | نویسنده : موسسه حقوقی وکلای مهرآفرین رجبی
 مهاجرت کاری به آلمان 



مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای جستجوی کار

یکی از سریع‌ترین و کارآمدترین روش‌های برای مهاجرت کاری به آلمان ، ورود به پروسه‌ی اخذ ویزای کاری است . به این صورت که شخص نخست باید ویزای موقت جستجوی کار یا Job Seeker Visa (به آلمانی Arbeit suche Visa) را از سفارت آلمان در کشور مبدأ (مثلاً ایران) تهیه نماید . چند شرط مهم برای گرفتن این ویزا باید رعایت شوند :

  • هدف از سفر به آلمان باید مشخص ، قابل پذیرش و قابل درک باشد
  • بر اساس قوانین ۶۶ و ۶۸ اقامت آلمان ، شخص متقاضی باید توانایی تأمین هزینه‌های خود در مدت اقامت را داشته باشد
  • دارنده‌ی ویزا باید برای ترک منطقه‌ی شینگن پیش از تاریخ باطل شدن ویزا آمادگی داشته باشد
  • بیمه‌ی درمانی سفر با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو را برای کل ناحیه‌ی شینگن دارا باشد

مدارک لازم ویزای جستجوی کار

مدارک لازم برای تهیه این ویزا عبارتند از : مدرک تحصیلی (حداقل کارشناسی) با تاییدیه‌ی وزارت علوم و ترجمه شده همراه با کپی ، سوابق کاری و تحصیلی حتی در صورت امکان همرا داشتن توصیه‌نامه از کارفرما ، بهتر است تاییدیه ی ZAB ( ارزشیابی مدرک تحصیلی در آلمان ) نیز موجود باشد .

شخص پس از دریافت این ویزا به کشور آلمان وارد شده و فرصت ۶ ماهه‌ای را برای یافتن شغل متناسب و مورد نیاز در اختیار خواهد داشت . بهتر است فرد بی‌درنگ پس از اسکان در آلمان ، محل سکونت خود را ثبت کند که به Wohnung Anmeldung مشهور است . طی این مدت حضور در آلمان ، در صورت دریافت پیشنهاد شغلی مناسب و بستن قرارداد با شرکت یا کارفرما ، ویزای کار به مدت ۶ ماه دیگر تمدید شده و شخص توانایی دریافت کارت آبی (Blue Card) را پیدا می‌کند 


برچسب ها: مهاجرت به آلمان، مهاجرت، مهاجرت کار، مهاجرت کاری به آلمان، کار در آلمان، ویزای جستجوی کار آلمان، مهرآفرین رجبی،  



  • paper | وب ورزش | وب نـــیمــــیـــشن گلکســـی
  • وب وی آی پی دانلود | وب مقالات برونسی