تبلیغات

ابزار منو ثابت

موسسه حقوقی وکلای مهرآفرین رجبی - ویزای کار ایرلند
تاریخ : شنبه 10 شهریور 1397 | 03:17 ب.ظ | نویسنده : موسسه حقوقی وکلای مهرآفرین رجبی
ویزای کار ایرلند


ایرلند یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که به علت پویایی اقتصاد و رفاه بالای اجتماعی بسیار مورد توجه قرار گیرد. ایرلند عضو اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد است . قوانین کار، شرایط اقامت و تابعیت در اروپا وضعیت نسبتا مناسبی دارند. 

در صورتی که شما تبعه کشورهای خارج اتحادیه اروپا باشید و متقاضی کار ایرلند ؛ باید ویزای کاری این کشور را اخذ کنید . طبیعتا تحصیل کرده های اروپا با کسانی که در حال تحصیل در اروپا هستند شانس بیشتری در خصوص پیدا کردن شغل خواهند داشت . برای اطلاع از انواع استمپ ویزای کاری به لینک انتهای مقاله مراجعه فرمایید. معمولا اقامت دائم پس از 4 سال به فرد اعطا می شود .

شرایط اخذ ویزای کاری ایرلند : 
1- سن فرد باید زیر 40 سال باشد . 
2- فرد متقاضی باید آشنایی کامل به زبان انگلیسی داشته باشد و زمان ورود به سفارت باید مدرک زبان ارائه کنند . 
3- متقاضی باید در رشته های اعلام شده از سوی دولت ایرلند مهارت دیده باشد . برای اطلاع از اخذ ویزای کار ایرلند از طریق آگهی کارفرما ، الزامات مجوز کار و سایر شرایط به ادامه مطلب مراجعه فرمایید . 

برای دریافت اطلاعات کامل و دقیق این موضوع وارد لینک زیر شوید : 






طبقه بندی: مهاجرت کاری، 
برچسب ها: مهاجرت، تحصیل در ایرلند، مهاجرت کاری، کار در ایرلند، مهاجرت تحصیلی، ایرلند،  



  • paper | وب ورزش | وب نـــیمــــیـــشن گلکســـی
  • وب وی آی پی دانلود | وب مقالات برونسی