تبلیغات

ابزار منو ثابت

موسسه حقوقی وکلای مهرآفرین رجبی - ویزای تحصیلی هلند
تاریخ : دوشنبه 30 مهر 1397 | 05:03 ب.ظ | نویسنده : موسسه حقوقی وکلای مهرآفرین رجبی
ویزای تحصیلی هلند



ویزای کشور هلند
کشور هلند با پایتختی شهر آمستردام یکی از کشورهای حوزه شینگن است. زبان تحصیل در این کشور دو زبان آلمانی و انگلیسی می باشد. دانشجویان اتحادیه اروپا و کشورهای استرالیا، کانادا، ژاپن، آمریکا و کره جنوبی نیازی به اخذ ویزای تحصیلی ندارند اما دانشجویان خارج از این حوزه باید ویزای تحصیلی دریافت کنند. برای اخذ ویزای تحصیلی هلند باید ابتدا از یک دانشگاه در این کشور پذیرش بگیرید.

اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی در هلند
شما باید ابتدا دانشگاه محل تحصیل خود را انتخاب کرده و پس از ارسال تمام مدارک و تایید دانشگاه موفق به اخذ پذیرش شوید.
پس از اینکه دانشگاه شما را به عنوان یک دانشجو پذیرفت یک نامه از سوی دانشگاه برای شما ارسال می شود آنگاه با ارائه این نامه و سایر مدارک می توانید از سفارت ویزا اخذ کنید . پروسه اخذ ویزای تحصیلی توسط سفارت در حدود یک ماه زمان لازم دارد، ویزای تحصیلی هلند به مدت زمان خاصی صادر می شود و در صورتی که در این مدت تغییر رشته بدهید و به زمان بیشتری برای تحصیل نیاز داشته باشید باید پس از اتمام این دوره مجددا برای تمدید آن اقدام کنید.

مدرک تمکن مالی برای سفارت مهم است و باید ثابت کنید که توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل راردارید.برای تحصیل در هلند باید هزینه صدور ویزا و یکسال تحصیل را در همان ابتدا واریز کنید.

ادامه مطلب در لینک زیر :





طبقه بندی: مهاجرت تحصیلی، 
برچسب ها: مهاجرت، مهاجرت به هلند، ویزای تحصیلی هلند، تحصیل در هلند، مهاجرت به اروپا، تحصیل در اروپا،  



  • paper | وب ورزش | وب نـــیمــــیـــشن گلکســـی
  • وب وی آی پی دانلود | وب مقالات برونسی